Thursday, November 20, 2014

AKHIR TAHUN PERSEKOLAHAN 2014

Assalamualaikum..
Pejam celi, pejam celik dah habis setahun lagi sesi persekolahan. Bila hujung tahun ni banyak benda nak dikejar. Markah exam, laporan itu, laporan ini, SKT, Meeting, meeting dan meeting, tutup buku sana, tutup buku sini, dinner, jamuan, majlis. Huhuhu.. dan lemak juga bertambah sana dan sini. haishh... gemuk semakin menjadi-jadi, Teruk betul. So, azam cuti sekolah ni ialah kuruskan badan... boleh ke tak??

Alhamdulillah, mak pun dah lepas operate untuk kali ketiga.kondisi mak dah semakin baik. semoga mak cepat sembuh dan dapat pulang ke rumah semula. hurmmm... we love you, mum

Hujung tahun ni juga lah sem akhir aku. Harap dapat mengakhirinya pada hujung disember ni dengan jayanya dan menduduki exam CE pada januari nanti. Assignment berlambaaaakkkk sangat2 ni. sape nak tolong??

hujan.. dan hujan.. ngantuk dah. nite all.


1 comments:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini