Monday, September 8, 2014

Semester Terakhir Daaaa...

Assalamualaikum..

Haishhh... tak sabar nak menunggu kuliah yang bakal bermula minggu depan ni. Tapi.. yuran??? huhuhuhu.. hurmmm. Semoga aku dapat meneruskan pengajian dan menamatkannya seperti tempoh masa yang ditetapkan.

Bagi semester ini sebanyak empat subjek akan diambil. Semuanya 'kental' dan 'giler'. Kena study dari awal ler. Tambahan pula sem ni satu paper kena ngadap lecturer selama 6 jam satu slot setiap minggu. haishhh.. kena bawa bantal juga lah nanti. hahaha..

Tak Sabar nak kembali belajar. hehe.. semangat sebab sebenarnya aku tak sabar nak habiskan belajar ni. Mesti best sebab lepas ni boleh berjimba2 dengan hebatnya. Hihihihi...


sekian..
Love & Faith

3 comments:

Ermie Dharlya said...

Awak konvo dulu b4 akak..
Akak masih menunggu VIVA VOCE...
hew hew hew....
Tahniahhh!!!!

Ermie Dharlya said...

Awak konvo dulu b4 akak..
Akak masih menunggu VIVA VOCE...
hew hew hew....
Tahniahhh!!!!

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini