Friday, November 5, 2010

Blogwalking And Follow ajer...

Salam semua..
Cikgu Tie dah rasa tepu sangat2. Memang tak ader idea langsung nak buat entry. So, Untuk beberapa ketika ni, Cikgu Tie nak buat Blogwalking sahaja.. membaca entry2 kawan2 maya (blogger lah tu). Hehehehe...Sekadar menambah pengetahuan dengan karya2 blogger yang hebat2 belaka. Kalau rasa berkenan, mana tahu leh curi sikit2 idea anda semua.. Kalau di izinkan lah.:)

Dan untuk itu, rasanya...Cikgu Tie akan Follow mana2 saje blogger yang kreatif mengarang atau yang kreatif dalam blog ni.. Maklumlah... Cikgu Tie masih baru dalam dunia Bloq ni. Mintak tunjuk ajar ya! Kalau anda ingin di Folow, tinggalkan jejak k.. InsyaAllah, sampai lah Cikgu Tie nanti...

---- Love & Faith : Cikgu Tie----

4 comments:

Chaoi said...

sudah follow dah blog cikgu tie..hehe..

RozectLyantie said...

heheheh...
terima kasih ya!
mintak tunjuk ajar...

ummiross said...

Salam cikgu Tie,happy blogging...

Matika Love 131020 said...

thanz sbb dh follow.....salam perkenalan...