Monday, November 22, 2010

Terima Kasih Awak...

Tetiba jer rasa nak share jumpaanku dalam youtube yang mana hasil kerja dari blog http://zackzukhairi.blogspot.com Memang Kagumlah dengan hasil kerja beliau. Kalau nak tengok banyak lagi koleksi dia... silalah ke link yang diberi tu k! Promote baik punyer ni!

Entahlah.. dalam banyak2 hasil kreativiti dia, aku cam terpanggil nak choose this one. Maybe kena ngan mood tengah2 malam ni kot. Buat yang memahami..haaaa..Video ni khas untuk kamooo... Maaf! bukan ego..dan bukan tak ingat.. tapi terasa cam sukar sangat untuk diluahkan.. Mungkin "diam itu lebih baik"

http://www.blogger.com/post-edit.g?blogID=2293076391620015002&postID=4758564285478212301

2 comments:

DaHLia said...

Zack ni memang gempak abis..
peminat dia sekali online memang ribuan...

RozectLyantie said...

memang lah gempak kah dahlia...
memang suka sangat ngan hasil kerja dia.
p/s: suka gak ngan hasil kerja kak dahlia k!