Tuesday, June 29, 2010

Sekapur Sireh..

Chewah.. cam zaman dulu2 plak main sekapur sireh..
tp itu yang kita selalu belajar agar ada permulaan atau dipanggil sebagai intro
Actually, ini adalah permulaan blog Life of "Cikgu Tie" sebab x pernah try berblog pun sebelum ni
walaupun kawan2 kat sekolah punya dok sibuk ngan blog mereka..
tapi tak per.. lambat2 pun, sekurang-kurangnya terHASIL lah jugak..

p/s: thanks a lot kat PKG Pekan yang menganjurkan Bengkel Pembinaan Blog ni..

2 comments:

tehr said...

pinang seulas sireh sekapur
diberi bekal buat peransang
untuk cikgu selamat bertempur
di alam blog selamat berjuang

rozectlyantie said...

wah...
hebat tul tehr berpantun. Mencabar jiwa cikgu tie yang dua tahun wakil daerah untuk pesta pantun masa sekolah2 dulu ni.. hahahaha...tp speechless dah